ÁFSZ

Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek röviden

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

----

Áttekintés

Ennek a weboldalnak az üzemeltetője Pál Fanni Lucia egyéni vállalkozó. Az egész oldalon a "mi", "mi" és "miénk" kifejezés Pál Fanni Luciára utal. Azzal, hogy vásárlónk meglátogatja az oldalunkat és/vagy vásárol tőlünk a webáruházunkon keresztül, automatikusan elfogadja az Általános Szerződési Feltételeinket (ÁSZF). Az alábbi feltételek kizárólag azon vásárlóinkra vonatkoznak, akik értékesítési felületünkön keresztül fizetik ki rendeléseiket.A webáruház használatával a vásárló (továbbiakban Felhasználó) kijelenti, hogy egyetért az Általános Szerződési és Felhasználási Feltételek tartalmával.

Minden kedves vásárlónkat arra kérjük, vásárlás előtt olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket, mivel a honlapunk bárminemű használata során ezek vonatkoznak rájuk. Amennyiben a vásárlónk nem ért egyet a szerződésben foglaltakkal, arra kérjük, ne vegye igénybe online szolgáltatásunkat.

Fenntartjuk a jogot, hogy a jelen Szolgáltatási feltételek bármely részét frissítsük, kicseréljük vagy helyettesítsük honlapunkon a frissítések és/vagy változtatások elküldésével. Ez az Ön felelőssége, hogy ellenőrizze ezt az oldalt időről időre a változásokat. A módosítások elfogadását követően a webhely további használata vagy a weboldal elérése a változtatások elfogadásából áll.

Webshopunkat a Shopify Inc. bocsájtotta a rendelkezésünkre. Ők biztosítják számunkra az e-kereskedelemhez szükséges platformot, ami lehetővé teszi, hogy a szolgáltatásunkat vásárlóink igénybe vegyék és a termékeinket megvásárolják.

AZ INFORMÁCIÓK PONTOSSÁGA, TELJESSÉGE ÉS IDŐSZERŰSÉGE

Nem vagyunk felelősek, ha az információ elérhető ezen az oldalon nem pontos, teljes vagy aktuális. A honlapon található anyagok csak általános információkat nyújtanak, és nem használhatók fel a döntések kizárólagos alapjául, anélkül, hogy elsődleges, pontosabb, teljesebb vagy időszerűbb információforrásokkal kellene konzultálniuk. Az ezen az oldalon található anyagokra való hagyatkozás saját felelősségére történik.
Ez az oldal tartalmazhat bizonyos történeti információkat. A múltbeli információ, szükségszerűen, nem aktuális, és csak a hivatkozás számára van írva. Fenntartjuk a jogot, hogy az oldal tartalmát bármikor megváltoztassa, de nem kötelesek minden információt frissíteni a honlapunkon. Ön egyetért azzal, hogy az Ön felelőssége, hogy nyomon követi a változásokat a honlapunkon.

A rendelés leadásával a vásárló kijelenti, hogy elmúlt 18 éves, vagy ha nem, abban az esetben a vásárláshoz szülői hozzájárulással rendelkezik.
Minden velünk megosztott információt bizalmasan kezelünk.
A webáruházon keresztül történő vásárlás teljesen biztonságos, mert a bankkártyával kapcsolatos adatok SSL protokoll segítségével titkosítottak és nem kerülnek tárolásra.
Minden rendelésnél a rendelés leadásakor megjelenített aktuális ár kerül elszámolásra, ezen kívül a webáruház fenntartja az árak megváltoztatásának a jogát.
A nem rendeltetésszerű használatból fakadó hibákra a garancia nem vonatkozik.

Elállás joga

A megrendelt termék kézhez vételétől számított 14 napon belül a vevőnek törvény által biztosított joga van elállni vásárlási szándékától. Ebben az esetben a termékért kifizetett vételárat visszatérítjük a vásárlónak, legkésőbb az elállást, illetve a termék visszaszolgáltatását követő harminc napon belül. A visszatérítés a szállítási költségre nem vonatkozik, valamint a termék visszajuttatásának költsége a vevőt terheli. Jelen dokumentumban nem szabályozott kérdésekkel kapcsolatban a fogyasztóvédelmi felügyelet tájékoztatója érvényes.

Elállási jog gyakorlásának menete

Ha elállási jogával kíván élni, azt írásban (levélben vagy e-mailben) teheti meg, hivatkozva a termékre és a megrendelés azonosítójára. Elállási igényét a termék kézhezvételétől számított 14 munkanapon belül jelezheti. Bontatlan állapotban lévő terméket van csak módunk visszavenni.
(Postai levél útján történő elállás esetén a levél postára adásának dátumát vesszük figyelembe. A levelet lehetőleg ajánlott levélként adja fel, hogy egyértelmű legyen a feladás dátuma.)
A megrendelt terméket, kérjük, juttassa vissza az alábbi címre: 1065 Budapest, Eötvös utca 48 3/20. A visszaküldéssel felmerülő postai költségek a vásárlót terhelik. A terméket, kérjük, ne utánvéttel küldje vissza, az utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módunkban átvenni, annak visszajuttatási költsége is a vevőt terheli.
A termék visszaküldését követő harminc napon belül a termék árát a megadott számlaszámra visszautaljuk.


Adatkezelés

A webáruház használata során megadott személyes adatait bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem adjuk át. Ez alól kivételt jelenthetnek az alvállalkozóknak szükségszerűen megadott adatok, melyek nélkül a rendelés teljesítése nem kivitelezhető (például a futárszolgálatnak átadott, kiszállításhoz szükséges információk). A részletesebb tájékoztatást az Adatkezelés menüpont alatt olvashat.

Garancia

Termékeinkre örökgaranciát vállalunk. Hisszük, hogy a minőség fontos és ebben a szellemiségben készül minden egyes darab. Minőségi kifogás esetén kérjük, első lépésként vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeink valamelyikén.

A minőségi kifogással élt terméket 30 napon belül javítjuk abban az esetben, amennyiben a hiba javítható.

A nem rendeltetésszerűen használt termékre - azaz a termék mosási, ápolási útmutatótól eltérő használat esetén és az anyag természetes esetleges kopására/fakulására/bolyhosodására - a garancia nem vonatkozik. Ebben az esetben cserére és/vagy javításra nincs lehetőség.


Sérült csomag

Kérjük, hogy a dobozt kézbesítéskor a futár előtt szíveskedjék megvizsgálni. Ha olyan sérülést tapasztal a dobozon, mely a benne lévő áru károsodására utal, vetessen fel jegyzőkönyvet, és ne vegye át a csomagot (postai csomag esetén tegyen panaszt a postán). Ha magán a dobozon van egy kis horpadás vagy karcolás, az még nem utal a benne lévő termék sérülésére. Jegyzőkönyv hiányában nem áll módunkban térítésmentesen cserélni a küldeményt. Ha sérülést tapasztalnak, kérjük haladéktalanul lépjenek velünk kapcsolatba a fannih.p@gmail e-mail címen.